Vrijgezellenfeest bachelor party Den Haag / Janina

bachelor party, lifestyle, the hague, vrijgezellenfeest - 06-04-2019

Vanuit Duitsland kreeg ik de vraag of ik ook bachelor parties fotografeerde. Daar moest ik even over nadenken. Ik doe namelijk geen shoots meer met grotere groepen (max aantal is 5 personen). Maar zo’n gezellig vrijgezellenfeest leek me toch wel een keer leuk om te doen. En ik heb er geen spijt van gehad. De dynamiek van een dergelijk gezelschap (waarvan iedereen vrolijk is :-)) is leuk om te fotograferen. Het was helaas een koude dag dus af en toe moesten even de jassen aan. Maar dat mocht de pret niet drukken. Mocht ik vaker aanvragen krijgen dan sta ik daar zeker voor open.

Back to Main Content

Comments are closed.

Please fix your errors.

Deel

Terug

Tags: , , , ,