Portretfotografie portret tiener Den Haag / Manou Jue Cardoso voor Tina magazine

commercieel, editorial, Personal, persoonlijk, portretten, tieners - 17-07-2018

In mijn vorige blog vertelde ik over Terri die een portretshoot had gewonnen en verrast werd door Manou Jue Cardoso. Na de ontmoeting maakte ik nog een aantal foto’s van Manou die mogelijk gebruikt zouden worden op de omslag van de Tina. Hoe spannend was dat! Manou poseert als de beste en maakt het mij dus altijd wel gemakkelijk maar ik was toch een beetje zenuwachtig of de foto’s goed genoeg zouden worden. En…yes! Een tijdje later hoorde ik dat ze 2 foto’s zouden gaan gebruiken. Daarna nog wel even (te lang ;-)) moeten wachten op het resultaat maar in september was daar dan eindelijk de Tina met mijn allereerste coverfoto. Trots! Kunnen jullie raden welke foto op de voorkant staat…? video

Back to Main Content

Comments are closed.

Please fix your errors.

Deel

Terug

Tags: , , , ,