Portretshoot kinderportret tiener fotograaf Den Haag / Resa

blog, den haag, kinderfotografie, kinderportret, portretten, the hague, tieners - 20-05-2020

kinderportret portret tiener den haag kinderportret portret tiener den haagkinderportret portret tiener den haagkinderportret portret tiener den haagkinderportret portret tiener den haagkinderportret portret tiener den haagkinderportret portret tiener den haagkinderportret portret tiener den haagkinderportret portret tiener den haagkinderportret portret tiener den haag

Zoals ik in mijn vorige blog al vertelde ga ik vanaf 1 juni weer gezinsshoots aanbieden. Na met Belle op pad te zijn geweest kreeg ik de smaak weer te pakken en besloot om nog even verder te ‘oefenen’ met mijn andere model: Resa. Om een beetje in het thema te blijven nam ik ook voor deze shoot bloemen mee. En wat is het toch altijd weer fijn om met Resa samen te werken! Kijk ook eens op Resa’s website en volg haar op Instagram.

Back to Main Content

Comments are closed.

Please fix your errors.

Deel

Terug

Tags: , , , , ,