Evelyne

Please contact me if you want any of the information on my website in English. I will be happy to help you.

Hallo, ik ben Evelyne, professioneel lifestyle fotograaf, moeder van Fynn en woonachtig in Den Haag. Wat begon met het fotograferen van mijn eigen zoon groeide langzamerhand uit tot het fotograferen van andermans dierbaarste bezit. En in november 2012 besloot ik volledig voor de fotografie te gaan. Sinds die tijd heb ik diverse cursussen gevolgd en van alles en iedereen gefotografeerd. Dit resulteerde in 3 passies: kinderportretten, lifestyle en liefde. Sinds kort is daar nog een passie bijgekomen: modelshoots en kindermode.

Mijn fotografie stijl laat zich het best omschrijven als puur en ongedwongen. Ik fotografeer met natuurlijk daglicht bij de klant thuis of op een (buiten)locatie naar keuze. Ik neem de tijd voor iedereen en probeer de kinderen zoveel mogelijk te betrekken bij wat ik doe zodat ze zich op hun gemak voelen. De shoots zijn hierdoor altijd erg gezellig en relaxed.

Tijdens een lifestyle sessie leg ik zo goed mogelijk vast wie jullie als gezin zijn. Ook is er ruimte voor een aantal 'geposeerde' maar toch natuurlijke portretten.

Volg mij

Tarieven

Please contact me if you want any of the information on my website in English. I will be happy to help you.

Ik bied 3 pakketten aan. Je kunt na het zien van de foto's in de galerij bepalen welk pakket je wilt.

LIFESTYLE gezin/love/newborn/zwanger (thuis of op een buitenlocatie naar keuze)

♡ Pakket S € 199,00. Inclusief 15 digitale fotobestanden die je via een tijdelijke online galerij kunt kiezen uit een ruime selectie van de mooiste en leukste foto's. Ook ontvang je als extraatje een gepersonaliseerde mobiele app met de foto's van je keuze.

♡ Pakket M € 249,00. Inclusief 30 digitale fotobestanden, gepersonaliseerde mobiele app en 10 (10x15) afdrukken (naar keuze).

♡ Pakket L € 329,00. Inclusief alle digitale bestanden uit de galerij (minimaal 60), gepersonaliseerde mobiele app, 10 (10x15) afdrukken (naar keuze) en een luxe 15x15 verrassingsalbum met linnen kaft en premium kwaliteit fotopapier (gevuld met 24 foto's naar keuze). Bovendien ontvang je een Sugar & Spice cadeaukaart (scroll naar onderen voor meer info) en € 15 korting op een volgende shoot (deze korting mag ook weggegeven worden).

In mijn fotografie maak ik uitsluitend gebruik van natuurlijk daglicht. In de maanden oktober t/m maart doe ik geen shoots op een binnenlocatie met uitzondering van newborn shoots. In de maand december neem ik alleen shoots aan in de 1e week. In de laatste 3 weken van december neem ik geen shoots aan. In de lente en zomer kunnen buitenshoots vanwege het licht alleen vroeg in de ochtend of in de avond plaatsvinden. Mocht kort van te voren blijken dat het een bewolkte dag is kan de shoot op een ander tijdstip plaatsvinden. Bij regen, harde wind of extreme warmte wordt de shoot verzet. In de meeste gevallen kan de shoot dan niet worden verplaatst naar een binnenlocatie. Ook kan het voorkomen dat een shoot op een binnenlocatie verzet moet worden vanwege te weinig daglicht (op een erg donkere regenachtige dag bijvoorbeeld). Mijn werkgebied is Den Haag.

Een shoot duurt ongeveer 1 uur. Een lifestyle gezinsshoot en newborn shoot zijn geschikt voor een gezin van maximaal 5 personen.

De fotobestanden worden bewerkt in hoge resolutie. Vervolgens worden de fotobestanden binnen 2 à 3 weken in een tijdelijke online galerij geplaatst van waaruit je een keuze kunt maken. Het kan voorkomen dat de bewerking van de foto's wegens vakantie van de fotograaf langer duurt. Extra fotobestanden zijn verkrijgbaar voor € 15,00 per stuk. Na het maken van je keuze ontvang je een factuur. Na betaling hiervan ontvang je een downloadlink naar de fotobestanden.

RAW bestanden zijn niet verkrijgbaar.

De RAW bestanden bewaar ik gedurende 6 maanden op mijn pc. De bewerkte fotobestanden bewaar ik gedurende 1 jaar in mijn back-up. Daarna worden ze verwijderd. Sla je ontvangen bestanden dus goed op!

PORTRET/MODELSHOOT (8-16 jaar)

♡ Portret/modelshoot: € 99,00 inclusief 5 digitale fotobestanden die je via een tijdelijke online galerij kunt kiezen uit een selectie van de mooiste foto's. Extra bestanden zijn € 10,00 per stuk. Wil je een mooi portret van je kind aan de muur? Of wil je kind graag model worden en een portfolio aanleggen? Boek dan deze shoot. De shoot is geschikt voor jongens en meisjes tussen de 8 en 16 jaar en zal plaatsvinden naast het Fotomuseum in Den Haag.

COMMERCIËLE OPDRACHTEN

♡ Wil je foto's van je kinderkledinglijn? Foto's voor je blog, webshop of tijdschrift? Of mooie sfeerfoto's van je bedrijf? Neem vrijblijvend contact op via info@evelynephotography.com voor de mogelijkheden of voor een op maat gemaakte offerte.

Volg mij

kids by eve

In juni 2017 heb ik een apart logo voor kinderfotografie gelanceerd: kids by eve. Onder dit logo doe ik voornamelijk modelshoots en fotografeer ik kindermode. Maar ook fotografeer ik lifestyle producten voor kinderen en maak ik kinderportretten. Zie ook mijn portfolio's '4-12 jaar', 'tieners' en 'kindermode-editorial' en neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Wil je een mooi portret van je kind aan de muur? Of wil je kind graag model worden en een portfolio aanleggen? Boek dan een portret/modelshoot. De shoot is geschikt voor jongens en meisjes tussen de 8 en 16 jaar en zal plaatsvinden naast het Fotomuseum in Den Haag. Het tarief is € 99,00 inclusief 5 fotobestanden.

In June 2017 I launched a special logo for my children's photography: kids by eve. This logo is used mostly for modelshoots and children's fashion photography. But also for lifestyle products for children and children's portraits. Please take a look at my portfolio's '4-12 jaar', 'tieners' and 'kindermode-editorial' and don't hesitate to contact me for more information.

Tot mijn klanten behoren: Les Enfants à Paris, Teddy's Original, JOW JOW Junior by Angelle Chang, Comme Bonjour, AGOSSIE, Minibelle, De Schrijffee, Pink Elephants & Lemonade, De Confettimeisjes en Nikki Franke (www.instagram.com/nikki.franke).

Volg mij

Commercieel & editorial

KINDERMODE & BEDRIJFSIMPRESSIES

Wil je graag foto's laten maken van je kinderkledinglijn? Of foto's voor je (kinder)webshop? Of wil je je bedrijf sfeervol laten vastleggen? Neem hiervoor contact op via info@evelynephotography.com voor een op maat gemaakte offerte. Zie ook mijn portfolio 'mode-editorial' en 'bedrijf-blog'.

Tot mijn klanten behoren: Les Enfants à Paris, Teddy's Original, JOW JOW Junior by Angelle Chang, Comme Bonjour, Florence Laval Kobido, Haagse Schatten, AGOSSIE, Brickmedia, GeboorteHotel Haga, FORM Architecten, Tea Cups & Tulips, Minibelle, De Schrijffee, De Confettimeisjes, Pink Elephants & Lemonade, Manou Jue Cardoso, Tijdschrift Tina, Parfumerie Winnubst, Atmosphere Interior Design, La Story Factory , Sugar & Spice en Mies Beljaars.

Please contact me if you want any of the information on my website in English. I will be happy to help you.

Foto gemaakt voor www.comme-bonjour.com.

Volg mij

Wat doen we aan? / What to wear?

Regelmatig krijg ik de vraag: Welke kleding adviseer je ons voor de fotoshoot? Ik heb hiervoor een bord aangemaakt op Pinterest. Hopelijk vinden jullie hier de nodige inspiratie. Kijk eens op www.pinterest.com/evephotog/wat-doen-we-aan voor tips.

Volg mij

Album

Bij Pakket L krijg je er een luxe 15x15 album bij. Het album heeft een linnen omslag in een kleur die je zelf kunt kiezen. De 24 foto's die in het album gaan mag je ook zelf kiezen. Ze worden afgedrukt op premium kwaliteit fotopapier met een lay-flat binding.

Volg mij

Cadeaukaart

Bij Pakket L krijg je een cadeaukaart van Sugar & Spice in de Piet Heinstraat. Een geweldig leuke winkel met 'all things nice'. Van luxe levensmiddelen tot toiletartikelen en van speelgoed tot sieraden. Het is een echt mini warenhuis waar je altijd het perfecte cadeau vindt (ook voor jezelf ;-) ). Klik op 'volg mij'om het Instagram account van Sugar & Spice te bekijken.

Volg mij

Disclaimer

Het auteursrecht van de foto's is ten alle tijden van de fotograaf. De klant geeft toestemming aan Evelyne Photography om de gemaakte foto's te gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden op internet en overige bedrijfsactiviteiten. Evelyne Photography zal de foto's nooit verkopen aan derden zonder toestemming van de klant.

Indien de klant niet wil dat de foto's gebruikt worden voor doeleinden zoals hierboven beschreven dient de klant dit vooraf kenbaar te maken.

Het is niet toegestaan om de aangeleverde digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan is aangeleverd. Tevens is het niet toegestaan om screenshots van mijn website of de online fotogalerij te gebruiken. De klant heeft het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële bedrijven te gebruiken of te publiceren in gedrukte media zonder toestemming en naamsvermelding van de fotograaf. Het is niet toegestaan de digitale bestanden op te sturen naar fotowedstrijden zonder toestemming van de fotograaf.

Bewerkte fotobestanden bewaar ik gedurende 1 jaar in mijn back-up. Daarna worden ze verwijderd.

Privacy Statement

Volg mij