Lifestyle zwangerschapsfotografie maternity shoot Den Haag

gezinsfotografie, lifestyle, maternity, zwanger - 22-07-2018

In verband met de lage betrokkenheid ben ik niet echt actief meer op Facebook. Ik deel mijn foto’s direct vanaf Instagram en doe af en toe een model call maar daar houdt het wel mee op. Tot ik ineens bedacht om maar weer es een leuke aanbieding te plaatsen. Korting bij het tegelijk boeken van een zwangerschapsshoot en newborn shoot. En hoe leuk is het dan dat daar dan ondanks de weinige interacties toch 2 boekingen uit komen.

Ook Corinna en haar gezin kozen voor de duinen en het strand bij Kijkduin. Ik kan er bijna gaan wonen 😉 En wat een relaxed gezin! De shoot ging als vanzelf. Inmiddels is dochter Lily geboren en ben ik al langs geweest voor de newborn shoot. Dit zie je in een volgende blog.

Back to Main Content

Comments are closed.

Please fix your errors.

Deel

Terug

Tags: , , ,