Lifestyle gezinsfotografie Rotterdam / Tram & gezin

gezinsfotografie, kinderfotografie, lifestyle - 18-10-2017

lifestyle gezinsfotografie den haag

Hoewel ik het liefst in mijn eigen regio fotografeer vind ik erg leuk om af en toe ook es iets verder weg een opdracht aan te nemen. Zo is Rotterdam inmiddels een vast onderdeel van mijn route geworden en heb ik daar al heel wat leuke klanten mogen ontmoeten. Met Tram en haar gezin sprak ik af in Het Park. Een rustig en ruim opgezet park in de buurt van de Euromast wat erg populair is bij bruidsparen. En ik snap inmiddels wel waarom. Het is er mooi en divers qua achtergronden. Perfect dus ook voor een gezinsshoot. En wat een prachtig gezin. En werkelijk zo mooi en origineel in stijl qua kleding. Ik heb genoten van dit superleuke gezin en hoop ze nog een keer te mogen fotograferen!

Back to Main Content

Comments are closed.

Please fix your errors.

Deel

Terug

Tags: , ,