Lifestyle gezinsfotografie Den Haag / Rein & Maas

gezinsfotografie, kids, kinderen, lifestyle - 16-10-2015

Rein & Maas. De tweeling die ik in oktober 2014 fotografeerde als premature tweeling in het Bronovo ziekenhuis in Den Haag (zie mijn blog hier). Een jaar later zocht ik ze thuis op en wat een geweldige kereltjes trof ik daar aan. Ze doen het echt ontzettend goed en zijn zo leuk! En als ze samen schaterlachen kun je niet anders dan met ze mee lachen. En de manier waarop ze naar elkaar kijken als ze iets ondeugends doen. Boos worden is dan bijna onmogelijk. Wat een heerlijk stel. En wat vind ik het fijn dat ik ze op deze manier toch een beetje zie opgroeien. Rein & Maas, ik ben fan van jullie xxx

Back to Main Content

Comments are closed.

Please fix your errors.

Deel

Terug

Tags: , , , , ,