Lifestyle gezinsfotografie Den Haag / Astrid & Nova

gezinsfotografie, kinderfotografie, lifestyle - 07-08-2018

In 2017 deed ik een portretshoot met Nova. Een lief, gezellig en fotogeniek meisje wat eerst een beetje verlegen was maar het al snel helemaal leuk vond om op de foto te gaan. Haar vader was zo enthousiast over de foto’s dat hij me een jaar later vroeg om als verrassing foto’s te maken van Nova en haar moeder. Daar werd ik blij van want ‘mommy & me’ shoots behoren tot mijn favorieten. We spraken af op het strand in Scheveningen (ja ja, zowaar es een keer niet in Kijkduin). En wat hadden we geluk met het weer…mijn favoriete weertype: bedekt zonnig. Alsof de lucht 1 grote softbox is. In een ideale wereld is het bij elke shoot zulk weer. Wat een fijne ochtend en wat een mooi stel samen!

Back to Main Content

Comments are closed.

Please fix your errors.

Deel

Terug

Tags: , ,