Kindermode kinderfotografie kids fashion Den Haag / Belle & Nora

commercieel, editorial, kids fashion, kinderfotografie, kindermode - 15-07-2017

kindermode kinderfotografie kids fashion den haag

Wat is het toch altijd een feest om op stap te gaan met mijn 2 muzes Belle & Nora. Leuke, gezellige en bovenal fotogenieke meiden met wie ik altijd veel plezier heb en op wie ik mijn creativiteit kan loslaten. Dit keer gingen we voor een shoot naar de Passage en omgeving. Een echte city shoot dus. Zo leuk om te doen! Een grote wens van me is om dit soort shoots ook voor merken kinderkleding te gaan doen. Fingers crossed!

Kijk ook eens op het blog van Les Enfants à Paris om deze serie foto’s verwerkt te zien in een verhaal.

Back to Main Content

Comments are closed.

Please fix your errors.

Deel

Terug

Tags: , , , ,