Kindermode kids fashion fotografie Den Haag / Teddy

commercieel, kids fashion, kindermode, natuurlijk licht - 12-01-2018

kindermode kids fashion fotografie den haag

Een tijdje terug ontmoette ik Shira terwijl ik een lifestyle shoot deed maar haar buren. Ze vertelde me dat ze bezig was met het opzetten van haar eigen merk voor kinderaccessoires en dat ze het leuk zou vinden om tzt een aantal mooie foto’s te laten maken voor op haar website. En zodoende kreeg ik een tijdje later een mail van haar dat de accessoires klaar waren voor de verkoop en ze graag een shoot wilde boeken. Haar dochter Teddy is de inspiratie voor het merk en zij stond dan ook model. Ik had me geen beter model kunnen wensen. Ze deed het echt geweldig. Zowel Shira als ik zijn dan ook erg blij met het resultaat. En wat vind ik het toch leuk om dit soort shoots te doen!

Kijk eens naar al het leuks op haar website Teddy’s.

Back to Main Content

Comments are closed.

Please fix your errors.

Deel

Terug

Tags: , , ,