Kindermode kids fashion fotografie Den Haag / Jow Junior by Angelle Chang

commercieel, kids fashion, kindermode - 07-05-2017

In een eerdere shoot voor Les Enfants à Paris fotografeerde ik een rokje van Angelle Chang. Daar kreeg ik zulke leuke reacties op dat ik de andere kleding die ze ontwerpt ook es ben gaan bekijken. En wat een mooie en originele ontwerpen maakt ze!

In samenwerking met Les Enfants à Paris heb ik vervolgens een shoot gedaan met een van haar opvallendste creaties. De blauwe ‘Amsterdam’ jurkjes. Ze zijn echt fantastisch en mijn modellen Amalia en Julie stralen er echt in 🙂 De blogs kun je zien op de website van Les Enfants onder True Friends en How Freely Do You Let Your Children Play.

Back to Main Content

Comments are closed.

Please fix your errors.

Deel

Terug

Tags: , , ,