Kids fashion kindermode fotografie Den Haag / Les Enfants a Paris

commercieel, editorial, kids fashion, kindermode - 30-10-2016

Mijn 2e samenwerking met Les Enfants à Paris 🙂 (zie blog voor eerdere samenwerking). Dit keer foto’s voor de blog van Ileen met verschillende merken kleding. Als modellen kozen we voor Pernille, Mahaut, Ombline en Alexander. Mahaut had ik al een keer eerder gefotografeerd naar aanleiding van een model call om een nieuwe lens uit te testen (zie blog). Haar zussen Pernille en Ombline hebben ook al vaker geposeerd voor diverse merken (in de tijd dat ze nog in Frankrijk woonden) en dat zie je meteen. Je hoeft ze eigenlijk geen aanwijzingen te geven. Alles gaat vanzelf. Prettig samenwerken dit! Alexander is de zoon van Ileen en ook hij is bekend met de wereld van de kindermode fotografie.

De foto’s maakten we bij en in de Paleistuin te Den Haag en op het dakterras van het huis van de 3 meiden. Wat een perfecte locaties zo midden in de stad. En wat een prachtig weer. We hadden een heleboel lol en het was gewoon echt gezellig. Het fotograferen van kindermode vind ik echt zo ontzettend fijn om te doen. Daar wil ik graag veel meer mee gaan doen! Een nieuwe passie is geboren 🙂

Met dank aan Orange Mayonnaise voor het ter beschikking stellen van de kleding.

De resultaten van deze foto’s zijn te zien hier te zien: cycling, the palace garden, roof terrace, coat crush and reading.

Back to Main Content

Comments are closed.

Please fix your errors.

Deel

Terug

Tags: , , ,