Kids Fashion Kindermode fotografie Den Haag / Comme Bonjour

commercieel, kids fashion, kinderfotografie, kindermode, natuurlijk licht - 02-09-2016

Herinneren jullie je Ileen nog? Zij won de Mommy & Me mini shoot samen met haar zoon Alexander. Ze was heel enthousiast over het resultaat van de shoot en vroeg mij of ik es een aantal foto’s voor haar kindermode blog Les Enfants à Paris zou willen maken. Echt te leuk, toch!?

En zodoende kwam ik in contact met Ali en Magali van Comme Bonjour, een nieuw frans merk voor accessoires bij kinderkleding. Zij maken leren strikjes, hartjes, sterren en dieren die je op een knoopje kunt bevestigen: de Cuirlies.

De kleding kreeg ik te leen via Orange Mayonnaise. Mijn modellen voor deze shoot waren Belle, Fynn, Nora & Viggo. En wat deden ze het goed! En ik? Ik vond het echt helemaal leuk om op een andere manier bezig te zijn met fotograferen. Ik hoop dat ik nog veel opdrachten in de kindermode krijg!

Zie hier en hier de blogs van Ileen over Comme Bonjour.

Back to Main Content

Comments are closed.

Please fix your errors.

Deel

Terug

Tags: , , , ,