Editorial kinderfotografie fotoshoot tiener cosplay Den Haag / Ilse als Shoto Todorodoki

blog, den haag, editorial, kinderfotografie, kindermode, styled shoot, the hague, tieners - 05-01-2020

kindermode editorial kinderfotografie den haag kindermode editorial kinderfotografie den haagkindermode editorial kinderfotografie den haagkindermode editorial kinderfotografie den haagkindermode editorial kinderfotografie den haagkindermode editorial kinderfotografie den haagkindermode editorial kinderfotografie den haagkindermode editorial kinderfotografie den haagkindermode editorial kinderfotografie den haagkindermode editorial kinderfotografie den haag

Ilse ken ik al vanaf groep 3 aangezien ze bij mijn zoon in de klas zat. Ik heb vaker shoots met haar gedaan en ik weet dat ze dat hartstikke leuk vindt. Inmiddels zitten zowel mijn zoon als Ilse op de middelbare school. Maar toen ik zag dat ze aan cosplay deed dacht ik: Dat is cool! Daar wil ik foto’s van maken. Ik had er ook meteen de perfecte plek voor in gedachten: de City parking in Den Haag. En zeg nou zelf: dit is toch gewoon echt stoer!

Back to Main Content

Comments are closed.

Please fix your errors.

Deel

Terug

Tags: , , , , , , ,