Bruidsfotografie gezinsfotografie Den Haag

bruidsfotografie, gezinsfotografie, natuurlijk licht - 06-06-2017

Ondanks het feit dat ik met veel plezier een aantal bruiloften heb gefotografeerd heb ik toch besloten om niet verder te gaan met bruidsfotografie. Met name de lange uren zijn voor mij niet ideaal. Toch krijg ik af en toe nog een verzoek om een bruiloft of een gedeelte daarvan te fotograferen. Zo ook van Sophia. Zij wilde graag alleen een reportage met haar gezin op locatie. En dat doe ik maar al te graag. Het plan was om de foto’s op het strand te maken maar het weer gooide helaas roet in het eten. En dus weken we uit naar het Museum Beelden aan Zee. Een werkelijk prachtig museum voor een fotoshoot. Mooie ruimtes met fantastisch natuurlijk licht. We konden tussen de buien door zelfs nog even de buitenplaats op. Een shoot op het strand is mooi maar dit museum is minstens zo mooi!

Back to Main Content

Comments are closed.

Please fix your errors.

Deel

Terug

Tags: , ,