Bedrijfsimpressie commercieel fotografie Den Haag / De Confettimeisjes

bedrijf, commercieel, kinderfotografie, styled shoot - 09-11-2016

Ilse (aka de Schrijffee)ken ik via school. Ik heb haar en haar 3 dochters twee keer eerder mogen fotograferen. De eerste keer bij ze thuis (zie blog) en de tweede keer op Koninklijk Landgoed de Horsten (zie blog). Ook schreef zij een prachtige recensie over mijn foto’s (zie blog).

Ilse en haar gezin zijn inmiddels verhuisd en op hun nieuwe adres is Ilse gestart met haar bedrijf De Confettimeisjes. Je kunt daar terecht voor allerlei kinderworkshops en partijtjes. Ilse denkt werkelijk aan alles en wat ze doet doet ze echt met heel veel zorg. Een aanrader!

De foto’s maakte ik voor de flyers en voor de website die nog in de maak is. Ilse, ik weet zeker dat het een succes gaat worden. Ik ben in ieder geval fan van je! And never stop believing in unicorns 🙂

Back to Main Content

Comments are closed.

Please fix your errors.

Deel

Terug

Tags: , , ,